Presentació AFA

Benvinguts!

!Bienvenidos! Welcome!

Bienvenue! Willkommen!

Benvenuto! Velkominn!

ようこそ!  欢迎!

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) és un espai on totes les mares i pares trobem una manera de participar directament en l’organització de l’escola.

Com qualsevol altra associació, pel que fa a l’organització l’AFA s’estructura en una Junta Directiva, que es tria en l’assemblea de tots els seus socis, i les diferents comissions de treball.

Aquestes comissions estan formades per mares i pares que dediquem el nostre temps a col·laborar en diferents tasques. Cada aportació és importantíssima per petita que sigui.

A l’igual que l’escola, hem començat l’any 2017, així que que estem creixent i aprenent com a entitat. Curs rera curs anirem ampliant, millorant i diversificant l’oferta d’extraescolars.

Recordeu d’apuntar-vos a alguna comissió de l’AFA!

Us encoratgem a col·laborar i participar a les comissions que millor s’adaptin a vosaltres i participar així amb altres famílies en el projecte educatiu dels nostres fills.

Tant els socis de P3, P4 com P5, us podeu apuntar a la comissió encara que ja estigueu el curs passat i vulgueu continuar.

Qualsevol dubte o aclaració podeu enviar-lo per la web al menú de Envia’ns una idea o preguntant a algú d’una comissió o de la Junta.

Comissions de l’AFA pel curs 2020/21

Ja s’han organitzat amb els nous membres les comissions de l’AFA per aquest curs 2020/21.

Per qualsevol dubte, aclaració o consulta pots contactar directament amb la comissió que vulguis a través del formulari que pots trobar en aquesta web o enviant-li un email a l’adreça de cadascuna que pots trobar a l’apartat L’AFA del menú superior.

Renovacions/alta socis AFA

Import: 35 € / família / any

·        Concepte: NOM i COGNOMS de  l'INFANT (en germans el nom dels dos) + CURS 19-20 o 18-19

·        Termini quota 2019-20 : 16/novembre/2019

·        Termini quota 2018-19 : 19/gener/2020

·        Nº Compte corrent: us el facilitem pels whatsapp de cada classe

Renovacions

No cal presentar cap paper. Recordeu fer l’ingrés de la quota del curs 2019/20. I els de P4 i P5 que no hagueu pagat la del curs anterior també.

Noves altes

Especialment per les famílies de P3, si us voleu fer socis de l’AFA (no és obligatori) només cal omplir el formulari que trobareu a l’entrada de l’escola i ficar-ho a la bústia de l’AFA.

Qualsevol dubte ens podeu preguntar als membres de la junta o les comissions o enviar-nos un email.

Tots junts fem créixer l’escola i els nostres fills/es, gràcies per col·laborar.
AFA Escola Anglesola - Les Corts - Barcelona
@afaanglesola | Política de Privacitat