AFA ESCOLA ANGLESOLA

Casal d’estiu 2023

El passat dilluns l’Esguard va fer la reunió informativa sobre el projecte del casal d’estiu que farà a l’Escola Anglesola aquest any.

Com que han seguit rebent dubtes, ens han enviat email amb més informació.

  • El centre d’interès del casal, les ambientacions de totes les setmanes i les sortides temàtiques que farem.
  • L’horari base del casal.
  • Els objectius, la metodologia i els eixos de l’Esguard.
  • La graella de torns i preus.
  • Les condicions de pagament, retorns i tota la informació sobre les beques i el monitoratge de suport per infants amb NEE.

Tanmateix, teniu tota la informació sobre el casal d’estiu i l’accés a l’aplicatiu per inscriure-us a la web de l’Esguard, a l’apartat de la vostra escola: ANGLESOLA

Si teniu qualsevol dubte, a partir del 17 d’abril, quan comencen les inscripcions, us podeu adreçar al correu casalanglesola@lesguardcoop.cat o el telèfon 613085916 de dilluns a divenderes, en horari de 10:00 a 14:00. Tal com vam comentar a la reunió, la coordinació del casal serà una persona que incorporem a l’Esguard que no forma part de l’equip de l’Anglesola, la Lídia. Del 18 d’abril al 15 de maig, estarà a l’escola atenent a famílies els dilluns de 9:00 a 11:30 i els dimecres de 15:00 a 17:30, a més a més, com que el dilluns 1 de maig és festiu, l’atenció del matí es farà el dimarts 2 de maig, i a part, el dijous 4 de maig hi haurà atenció presencial també de tardes (mateix horari).

L’atenció telefònica i del correu, però, la farem des de l’Esguard durant aquest període, i la Lídia començarà a fer servir el correu i el telèfon a partir del 15 de maig.