AFA - Associació de Famílies d’Alumnes Escola Anglesola

1r Assaig dels Gegantons

El passat diumenge 28 de novembre al matí, tot i el fred i vent, unes 20 famílies ens vam trobar al pati de l’Escola en el 1r Assaig Obert dels Gegantons.

Va ser un matí molt divertit i compartit, on petits i també els grans vam poder trobar-nos i aprendre a ballar amb els Gegantons, en Pau i l’Ona.

 

La comissió de Gegantons van preparar alguns jocs i exercicis amb les cançons del Gegant de la Muntanya, del Jaume Ibars. Vam fer exercicis d’escalfament, per moure el cos i fer passar una mica el fred, també vam aprendre la importància de fer rotllanes, per a fer espai perquè els Gegants puguin ballar i l’Arnau de 6è i la seva mare, l’Elena, ens van ensenyar el Ball de la Creu, que van crear especialment per a la presentació dels Gegantons a la Festa de Presentació de l’1 d’octubre.

 

Ens trobarem de nou el diumenge 12 de desembre d’11 a 12,30 h, per a preparar l’actuació de l’Ona i el Pau i de la Colla Gegantera a l’activitat que la Comissió de Festes està preparant per a La Marató, el 18 de desembre. 

 

Animeu-vos a passar un diumenge fent Cultura Popular amb les famílies d’Anglesola!!

Recordeu, que cal que confirmeu la vostra assistència a l’assaig, enviant un correu a: gegantons.afaanglesola@gmail.com