Associació de famílies de l'Escola Anglesola

L’enhorabona a les famílies Anglesola 
pel seu merescut premi!

El 18 de febrer, famílies de l’AFA Anglesola juntament amb Batukasola, els grallers i els nostres estimats gegantons Pau i Ona hem participat a la rua de Carnaval de les Corts. Amb la seva impressionant actuació temàtica “Fons del mar“, la nostra comparsa ha guanyat el premi a la més reivindicativa a la rua del Carnestoltes del barri de Les Corts.

 

Aquest grup de famílies ha demostrat la seva creativitat i compromís social en crear una actuació que barreja art, consciència mediambiental i reivindicació social. A través del seu tema, la comparsa ha fet una crida a la protecció dels oceans i a la conservació de la vida marina.

 

Els participants han treballat junts per dissenyar els seus propis vestits, cadascun amb detalls que representaven diferents espècies marines com balenes, pops, meduses, peixos i els originals i malaurats plàstics i altres brosses que contaminen els mars. 

 

El premi a la comparsa més reivindicativa és un reconeixement merescut, demostrant el compromís amb el medi ambient i la justícia social. Aquest premi és un exemple de com el treball en equip, la creativitat i la consciència poden ser utilitzats per a transmetre missatges importants i fomentar el canvi en la nostra societat.

 

Des de l’AFA, estem molt orgulloses de les nostres famílies i el seu èxit al Carnestoltes. La seva actuació ha estat una inspiració per a tots nosaltres i esperem que continuïn utilitzant el seu talent i creativitat per a fer del món un lloc millor.

Visca Carnestoltes!