Assemblea extraordinària AFA
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Assemblea extraordinària AFA

9 09+02:00 abril 09+02:00 2021 @ 18:00 - 19:30

Benvolgudes famílies!

Us convoquem a l’Assemblea extraordinària de l’AFA que es farà el proper divendres dia 9 d’abril de 2021 a les 18h. Us enviarem l’enllaç en els propers dies.

ORDRE DEL DIA

  1. Aprovació de l’acta de l’assemblea del passat 14 de desembre de 2020 (us l’adjuntem)
  2. Aprovació de la transformació del Contracte de Cuina Justa (us adjuntem tota la informació al respecte)
  3. Precs i preguntes

Per qüestions tècniques no podem afegir en l’ordre del dia l’aprovació del nou Reglament de Règim Intern, tal i com estava previst fer. Us emplaçarem un altre dia per abordar aquest tema.

Totes aquelles famílies que sou sòcies al corrent de pagament i per tant que teniu dret a vot, rebreu un codi per poder votar a l’Assemblea via mail en els propers dies.

Si alguna família no rep aquest codi vol dir que tenim algun tipus d’incidència amb la seva inscripció, en aquests casos us demanem que us poseu en contacte amb la Junta a través del mail  afaanglesola@gmail.com.

Us demanem, que quan entreu a la reunió silencieu el vostre micròfon (que només s’obrirà quan se us doni pas en el torn de precs i preguntes) i que només s’utilitzi el xat per les votacions (en la reunió us explicarem el funcionament) i per fer preguntes.

Moltes gràcies

Us esperem!

Junta AFA Anglesola

—————————————————————

Apreciadas familias!

Os convocamos a la Asamblea Extraordinaria de la AFA que se hará el próximo viernes 9 de abril de 2021 a las 18h. Os adjuntaremos el enlace durante los próximos días.

ORDEN DEL DÍA:

1. Aprobación del acta de la asamblea del pasado 14 de diciembre de 2020 (os la adjuntamos)

2. Aprobación de la transformación del Contrato de Cuina Justa (os adjuntamos toda la información al respecto)

3. Ruegos y preguntas

Por cuestiones técnicas no podemos añadir en el orden del día la aprobación del nuevo Reglamento de Régimen Interno, tal y como estaba previsto hacer. Os emplazaremos otro día para abordar este tema.

Todas aquellas familias que son socias al corriente de pago, y por tanto tienen derecho a voto, recibirán un código para poder votar en la Asamblea vía mail en los próximos días.

Si alguna familia no recibe este código significa que tenemos algún tipo de incidencia con su inscripción, en estos casos os pedimos que os pongáis en contacto con la Junta a través del mail  afaanglesola@gmail.com

Os pedimos que, al entrar a la reunión, silencieis vuestros micrófonos (que sólo se abrirán cuando se os dé paso en el turno de ruegos y preguntas) y que sólo se utilice el chat para las votaciones (en la reunión os explicaremos el funcionamiento) y para hacer preguntas.

Muchas gracias.

Os esperamos!

Junta AFA Anglesola

Mostra els detalls

Data:
9 09+02:00 abril 09+02:00 2021
Hora:
18:00 - 19:30

Organitzador

Junta – AFA Anglesola
Correu electrònic
afaanglesola@gmail.com