Carnestoltes 2023

L’enhorabona a les famílies Anglesola 
pel seu merescut premi!

Estem molt emocionades de compartir la gran notícia amb la nostra comunitat. 

El 18 de febrer, famílies de l’AFA Anglesola juntament amb Batukasola, els grallers i els nostres estimats gegantons Pau i Ona hem participat a la rua de Carnaval de les Corts. Amb la seva impressionant actuació temàtica “Fons del mar“, la nostra comparsa ha guanyat el premi a la més reivindicativa a la rua del Carnestoltes del barri de Les Corts.

 

 

Aquest grup de famílies ha demostrat la seva creativitat i compromís social en crear una actuació que barreja art, consciència mediambiental i reivindicació social. A través del seu tema, la comparsa ha fet una crida a la protecció dels oceans i a la conservació de la vida marina.

 

 

Els participants han treballat junts per dissenyar els seus propis vestits, cadascun amb detalls que representaven diferents espècies marines com balenes, pops, meduses, peixos i els originals i malaurats plàstics i altres brosses que contaminen els mars. 

 

El premi a la comparsa més reivindicativa és un reconeixement merescut, demostrant el compromís amb el medi ambient i la justícia social. Aquest premi és un exemple de com el treball en equip, la creativitat i la consciència poden ser utilitzats per a transmetre missatges importants i fomentar el canvi en la nostra societat.

 

 

Des de l’AFA, estem molt orgulloses de les nostres famílies i el seu èxit al Carnestoltes. La seva actuació ha estat una inspiració per a tots nosaltres i esperem que continuïn utilitzant el seu talent i creativitat per a fer del món un lloc millor.

Visca Carnestoltes!