Associació de famílies de l'Escola Anglesola

Resum 2023

Resum del 2023

Segur que aquests dies de vacances, final i començament d’any, us han servit per gaudir-los amb la família i fer una mica de repàs del que ha estat l’any 2023. I ara ja tornem a la rutina i al dia a dia del 2n trimestre de curs amb ganes i les bateries carregades.

 

La Junta de l’AFA els hem aprofitat per fer feina de recopilar documentació, factures i cartells i també redactant els projectes per a les subvencions municipals del 2024. Així doncs, hem trobat estonetes per fer la feina invisible, però necessària, perquè tot rutlli aquest 2024. 

 

I volem compartir amb tots vosaltres el resum del que hem fet al llarg del 2023 conjuntament els membres de les comissions, la Junta i les famílies sòcies i voluntàries que durant tot l’any ens hem trobat, reunit, xerrat a les entrades i sortides de l’escola, enviat milers de missatges… i tantes altres coses perquè ens interessa el futur dels nostres fills i filles. 

 

Mirant enrere, la veritat és que podem estar molt satisfets de la feina feta i del munt d’activitats que hem dut a terme aquest 2023: vivències i experiències que els nostres fills i filles recordaran i formaran part dels seus records amb la comunitat educativa d’Anglesola, la seva/nostra escola! 

Aquest és el llistat, per ordre cronològic, de les activitats i  reunions que hem fet el 2023: 

Des de la Junta agraïm a totes les famílies implicades i compromeses amb l’AFA la seva predisposició i dedicació. Gràcies: sense la vostra participació i implicació tot això no hagués estat possible!

 

I segur que aquest 2024 seguim unint esforços i col·laboracions de més famílies per dur a terme i cobrir tots aquells projectes, necessitats i aprenentatges que com a comunitat educativa volem realitzar aquest nou any 2024.

Aprofitem per avançar-nos algunes activitats i reunions d’aquests primers mesos de l’any, perquè les apunteu al calendari: